СУ "Васил Левски", гр. Опака
Постижения

Две първи места за СУ „Васил Левски“ от Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ“

На 31 май 2024 г. от 14:00 часа се състоя официалната церемония по награждаването на участниците в актовата зала на Второ основно училище „П. Р. Славейков“, гр. Стара Загора.

Националният конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ!“ се проведе за седма поредна година, като темата за тази учебна година беше – „МОЯТА БЪЛГАРИЯ – ЗАВЕЩАНА И БЪДЕЩА“. Конкурсът е посветен на личността и делото на Петко Рачов Славейков – патрон на Второ ОУ, град Стара Загора, провежда се със съдействието на Община Стара Загора и е от националния календар на МОН.

Нашето училище за трета поредна година печели награди от този конкурс.

Учениците – Мете Мехтибатов и Азра Илмазова, техният ръководител Пелагия Трифонова и родителите им присъстваха на церемонията по награждаването им.

Тук е мястото да поднесем искрените си благодарности на Кмета на Община Опака – Гюнер Ашимов и Мехтибат Мистафов – заместник председател на общинския съвет за отпуснатия превоз до град Стара Загора.

БЛАГОДАРИМ! Без вашето съдействие нямаше да изпитаме емоцията от награждаването.

БЛАГОДАРИМ и на ръководството на СУ „Васил Левски“!

Имаме две първи награди в двете категории: фотография и мултимедийна презентация. 

Мете Мехтибатов Ниязиев от 8 клас участва с три фотографии и в неговата категория VIII-XII клас, печели първо място с „Cold Opaka“.

Азра Илмазова Айдънова от 9 клас разработи проекта „Завещаният вкус на моето детство“ и в категорията мултимедийна презентация VIII-XII клас се класира на първо място.

Мили деца, благодарим Ви, за старанието и труда! Продължавайте да творите все така, да печелите награди и да носите успехи на СУ „Васил Левски“ и да прославяте родния град Опака.

Пелагия Трифонова – старши учител по ИТ