Секция „Хандбал“

Секция „Хандбал” проведе своето първо занятие в зала „Никола Петров” гр. Г. Оряховица. Там се проведе турнир за купа „Г. Оряховица”. Момичетата победиха „Етър” В.Търново и „Левски” Стражица и заеха първо място. Момчетата победиха и загубиха по една среща и заеха второ място. Всички получиха медали и купи и се запознаха, вече имат  много нови приятели. 


ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА СЕКЦИЯ „МИНИХАНДБАЛ”
СОУ „В. Левски”  гр. Опака
Учениците от СОУ „Васил Левски”, участващи в секция”Минихандбал” по проект „УСПЕХ”, проведоха втората си представителна изява. На 27.04.2014 г. в гр. Кубрат се проведе хандбален фестивал, в който участваха 10 отбора от североизточна България. На него малките хандбалисти показаха какво са научили в досегашните си занятия, от началото на учебната година. Ръководителят на секцията г-н Ергун Али изрази задоволството си от представянето на момчетата и момичетата. Той е убеден, че тези деца ще продължат в следващите години успехите на СОУ „Васил Левски”.


Първа представителна изява на секция „Минихандбал” по проект „Успех” СОУ „Васил Левски” гр. Опака

На 30. 11. 2013 г. се проведе  представителна изява на секция „Минихандбал” по проект „Успех” към СОУ „Васил Левски” гр. Опака, с ръководител Ергун Али. Участниците  в секцията се изявиха на турнира по минихандбал в гр. Опака.
На проведените състезания учениците от Опака се представиха отлично, като победиха отбора на Шумен с 11:1
Всички участници в секцията показаха това, което са научили в заниманията до момента.
В оставащото време до края на заниманията тази година, учениците ще задълбочат знанията и уменията си, за да постигнат по-високи резултати в спортната и учебна дейност.Втора представителна изява на секция „Минихандбал” по проект „Успех” СОУ „Васил Левски” гр. Опака

       На 21. 04. 2013 г. се проведе втората  представителна изява на секция „Минихандбал” по проект „Успех” към СОУ „Васил Левски” гр. Опака, с ръководител Ергун Али. Участниците  в секцията се изявиха на фестивала по минихандбал в гр. Кубрат, организиран от РИО – Разград и включен в календара на дейностите на МОМН.
На проведените състезания момичетата от Опака се представиха отлично, като заеха ІІ-ро място и заслужиха сребърните медали. Купите и медалите на наградените бяха връчени от г-н Миланов-експерт по ФВС към РИО Разград и член на БАСУ.
Момчетата от секцията също се представиха много добре и заеха четвърто място.
Отборите на секция „Минихандбал” бяха бурно подкрепени от най-малките хандбалисти от секция „Аз играя”  и клуб „Цветовете на дъгата” с ръководители Антоанета Иванова и Шермин Ахмедова.
В оставащото време до края на заниманията тази година, учениците ще задълбочат знанията и уменията си, за да постигнат по-високи резултати в спортната и учебна дейност.


На 10.11.2012г. в гр. Горна Оряховица се проведе турнир, в който взеха участие учениците от секция „Минихандбал” с ръководител Ергун Али по проект „Успех” към СОУ ”Васил Левски” гр. Опака. След изиграните четири срещи всяко от децата получи индивидуална грамота за отлично представяне от президента на ХК „Раховец” Пламен Панев. Хандбалистите от ІІІ клас бяха бурно подкрепяни от учениците от І клас участници в секция „Аз играя хандбал”, които наблюдаваха интересните срещи и се запознаха с правилата на играта хандбал.