Клуб „Арт УСПЕХ“

На 13.06 и 17.06 учениците от клуб „Дрон“ представиха изложба пред своите учители, родители и съученици „От Блерио-то до Дрона“. На нея бяха представени летателни апарати от зората на авиацията до наши дни, както и безпилотни летателни апарати-дронове.
Учениците демонстрираха навигационните си умения и направиха видеозаснемане на родното училище, снимаха интересни кадри и красиви гледки от техния град.Първа представителна изява на клуб „АРТ-Успех”
СОУ „Васил Левски” град Опака

На 9.06.2014г. във фоаето на училището се проведе първата за тази година представителна изява на клуба. Гости на събитието бяха – ученици, учители и родители.
В клуба се изявяват петнадесет деца, като по-голямата част от тях са петокласници. Малките художници за първи път представят свои творби пред публика. Под ръководството на техния ръководител Андрей Цонев направиха демонстрация на техниката „Ебру”. Също така бяха изложени техни живописни платна, както и цветна линогравюра изработени през годината.
Впечатлени от демонстрацията и от техните умения гостите на мероприятието аплодираха участниците, а в самия край директора им пожела бъдещи творчески успехи.

Ръководител на ИИД клуб „АРТ- Успех”- Андрей ЦоневВтора представителна изява на клуб „Арт-УСПЕХ”

На 22.06.2013г. учениците от клуба на СОУ „В. Левски“,  проведоха втората си представителна изява, като осъществиха екскурзия до град Трявна с цел пленер, който беше на тема „Възрожденски къщи”.
Учениците и техния ръководител – Андрей Цонев направиха по две скици на Часовниковата кула и Даскаловата къща. 
За първи път малките творци изпитаха емоцията да рисуват на открито, почувстваха се като истински художници и бяха аплодирани от случайни минувачи, граждани на китния град Трявна.
Материалите, които използваха са въглен и молив. Усетиха светлината и сянката, изобразиха перспективата. Имат огромно желание отново да рисуват, този път с живописни материали. Дейността на клуба ще продължи и през следващата година.


На 14.06.2013 г. се проведе първата представителна изява на клуб „АРТ Успех”. На нея учениците откриха своята изложба „Графика и живопис”. Бяха представени графични рисунки на известна личност, живописни платна от натура и по въображение. С голямо желание малките художници презентираха своите творби пред своите гости, родители и съученици. Изложбата откри техният учител Андрей Цонев, който с гордост заяви, че е много радостен от успехите им и положеният труд и им пожела  бъдещи творчески успехи.