Ателие „Работилница – шарено училище“

На 04.04.2015 г. учениците от ателие „Работилница-Шарено училище” подредиха своята изложба, за да представят пред родители, съученици и приятели всички изделия, рисунки, картички и интересни неща, които сътвориха и измайсториха по време на провеждането на часовете по Проект УСПЕХ.


На 22.03.2014 год. се проведе първата представителна изява на учениците от ателие „Работилница-шарено училище”. Учениците подредиха своите изделия в цветна изложба. Те представиха пред родители и  гости картички, апликации от филц,  картини изработени чрез метода цветна монотипия. Всички с интерес разгледаха изложбата и останаха възхитени от сръчността и фантазията на децата.На 23.05.2013г. учениците от ателие „Работилница – шарено училище” проведоха своята втора представителна изява. По случаи най- хубавия български празник 24 ти май
те подредиха голяма изложба в центъра на града, където изложиха всичко което са изработили през тази година по Проект УСПЕХ. Цялата общественост се възхити от уменията и старанието на малките творци и техният усет за естетика.


На 16.02.2013 г. се проведе първата представителна изява на ателие „Работилница- шарено училище” по Проект УСПЕХ в СОУ „В. Левски” гр. Опака. Учениците от IV клас се представиха с изложба „Цветна магия”. С много старание и любов те подредиха изработените картички и пана посветени на есента, Коледа, Свети Валентин, Първа пролет  изработени по техниката „квилинг”. Родители и гости уважиха проявата и останаха много доволни от уменията и сръчността на своите деца.