СУ "Васил Левски", гр. Опака

Клуб „В света на книгите“

На 22.03.2014 година клуб „Пътешественик” проведе своята първа представителна изява на тема „Виртуална разходка из англо-говорящите страни. Гостите се разходиха и насладиха на забележителностите на Великобритания, САЩ, Австралия и Франция. Бяха на разходка в Лондон, Париж, Ню Йорк, пустинята Пинакълс, на Големия бариерен риф и на много други красиви места.
Учениците от клуба бяха приготвили кулинарни изкушения със знаменца на всяка държава от виртуалната разходка, с които почерпиха гостите.



Представителна изява на клуб „Пътешественик” в СОУ „Васил Левски” град Опака

На 10.05.2013 г. клуб „Пътешественик” проведе своята представителна изява „Виртуална разходка из Новите седем чудеса на света”. Гости на изявата бяха учениците от клуб „Английски език и култура”, „Вълшебство”, съученици и приятели. Изявата протече в три части. Първата част  започна с общо представяне на новите седем чудеса на света,  като всеки ученик от клуба представи презентация  и на постер с картата на света отбеляза къде се намира това чудо. След като гостите бяха запознати с тях, разходиха се  и научиха интересни факти, изявата продължи с викторина. Всеки дал правилния отговор получи награда. Втората част беше свързана  с Деня на Европа. На фона на „Ода на радостта” учениците от клуб „Английски език и култура” отговаряха на въпроси  за Европа и Европейския съюз. Третата част беше с развлекателен характер. Всеки член на клуб „Пътешественик” представи своята любима песен и гостите можаха да я чуят и да се насладят на нея. Накрая на участниците  в клуба бяха връчени  сертификати за участие и добро представяне във виртуалната разходка из новите седем чудеса на света и участието им в изявата.