СУ "Васил Левски", гр. Опака

Клуб „Седмото изкуство“

На 22.03.2014г. се проведе първата представителна изява на клуб „Седмото изкуство“ . Във весела и приятелска атмосфера, пред многобройни гости, участниците в клуба ни запознаха със своите любими актьори и техните най-добри постижения в киното. Очаквано, те се оказаха и любимци на публиката, затова представените презентации бяха посрещнати с голям интерес. Забавните въпроси, свързани с представената информация, също допринесоха за доброто настроение.



Първа представителна изява на клуб „Седмото изкуство”

Участниците в клуб „Седмото изкуство” посрещнаха на 13.04.2013г. своите гости на своята първа представителна изява под надслов „Моят любим филмов жанр”.
В началото те ги запознаха накратко с възникването, историята и развитието на киното като изкуство, а впоследствие всеки представи любимия си филмов жанр.
Комедията се оказа предпочитана от учениците, техните презентации бяха посрещнати с голям интерес от публиката, съставена основно от техни съученици, приятели и учители. Всеки беше подготвил и интересен въпрос, свързан с представената тема, като  правилните отговори бяха скромно награждавани. Създадената непринудена и весела атмосфера превърна изявата в един малък празник, донесъл много положителни емоции на участници и гости.