СУ "Васил Левски", гр. Опака

Клуб „Сръчни ръце“

Публична изява на клуб „Математика“
На 14.03.2018г. Учениците от клуба представиха проекти: Дробни уравнения, модулни уравнения, уравнения от по-висока степен и други занимателни и приложни задачи.
На постери младите математици демонстрираха умения за работа с формули, изработване модели на геометрични тела.




Клуб”Сръчни ръце” при СОУ „В.Левски”- гр.Опака проведе своята представителна  изява на 03.06.2014г. На изложбата бяха представени изделия, изработени от участниците в клуба. Учениците обясниха на присъстващите начина за изработване на изделията: бухалчета, поставки за моливи, пеперуди, кутийки за бижута, апликации, вази от отпадъчни материали и пиленца от балони.



Втората представителна изява на клуб „Сръчни ръце” по проект УСПЕХ при СОУ „В. Левски”

Втората представителна изява на клуб „Сръчни ръце” по проект УСПЕХ при СОУ „В.Левски” гр. Опака  събра много почитатели на изкуството, плетенето на една и две куки, работа с шевна машина, изработване на апликации и декорации. На нея участниците в  клуба представиха изложба от свои  изделия и сувенири.  Красиви калъфки с декорации и апликации, пана, сувенири, изделия на една кукичка оживяли из под ръцете на сръчковците привлякоха погледите на всички. Презентираха своите предмети, изработени с много старание и емоции. Голяма помощ на нашите сръчни ръце оказаха майките и бабите, без която помощ нямаше да могат да се справят. Уредената изложба провокира интереса на учениците от другите клубове и породи желание да се включат в работата на клуба през следващата учебна година. Всички участници получиха сертификати от Директора на училището, като оценка на работата им през изминалата година.